Shift Lead – 5 ploegen

Job title

Shift Lead - 5 ploegen

Location

Eindhoven HTC, The Netherlands

Hours

32 uur

SMART Photonics heeft de ambitie om de grootste fotonische chipmaker te worden, we werken hard om onze productie op te hogen. We investeren daarom ook in nieuwe machines, een betere cleanroom, onze mensen en de teams. Om op deze manier onze klanten nog beter tot dienst te kunnen zijn. We zijn grote stappen aan het zetten en er volgen er nog meer. Een van die stappen is het vergroten van ons productieteam en daarom zijn we op zoek naar een:

Shift Lead (5 shifts)

In 5-ploegen werken onze operators en technicians dag en nacht om de productie van onze wafers te begeleiden. Als shift lead ben je verantwoordelijk voor je eigen ploeg, het naleven van de afspraken, en het zorgdragen dat de men in alle rust en nauwkeurigheid het werk kan doen is hierin uitermate belangrijk. Iedere ploeg bestaat uit operators die met name focussen op het productie process en technicians die je op technisch vlak ondersteunen en de nieuwe teamleden meehelpen in te werken.

In onze stappen van een kleinere productie omgeving naar volume productie lopen we tegen alledaagse uitdagingen en kansen aan. Onze nieuwe shift lead is dan bij voorkoor ook een ervaren leidinggevende uit een cleanroom en productie omgeving. Je draagt de verantwoordelijkheid met trots en hebt oog voor kwaliteit en de mensen om je heen. Verder denk je graag mee hoe wij onze faciliteiten, productie team en processen kunnen verbeteren en naar een hoger plan kunnen tillen.

 

Jouw taken:

 • Dagelijkse leiding over je team, discipline en het naleven van de afspraken, opleiden en verder ontwikkelen van de medewerkers, beoordelingen en functioneren.
 • Efficiënt inplannen van je team, hierbij rekening houdende met prioriteit wafers, machines in onderhoud en vakantie / afwezigheid.
 • Lange termijnvisie team, doorgroei van je mensen, verbetering in process, hierin actief adviseren richting collega shift leads en hoger management.
 • Tijdig herkennen van fouten of mogelijke process verstoringen, hier adequaat op in spelen.
 • Aansluiten bij Shift lead overleg en kwaliteit overleggen, om als 1 bedrijf en 1 team hetzelfde doel na te blijven streven, open staan voor advies van anderen, delen van eigen inzichten en het vinden van een gezamenlijke oplossing.
 • Verbeteren van huidige processen en actief meewerken aan het worden van een wereld speler met een strak lopende organisatie.

 

Wij zoeken:

 • Minimaal een afgeronde HBO- opleiding in technische richting.
 • Vanaf minimaal 4 jaar werkervaring als leidinggevende in een cleanroom
 • Flexibel en bereid om in 5-ploegen te werken
 • Goede kennis van de Nederlandse is een must, de Engelse taal is een sterke plus.
 • Stevige en rechtvaardige leidinggevende, die op positieve manier het beste uit een team weet te halen, talent (h)erkent, een lastig gesprek aandurft en boven al oog heeft voor een solide en soepel lopend productie process.
 • Wij zijn een snel groeiende organisatie, dit heeft zowel voor- als nadelen. We zoeken mensen die beiden kanten begrijpen en met ons mee kunnen en willen groeien, Geen dag is hier hetzelfde, jij loopt warm voor verbetering, groei en ontwikkeling en snapt dat dit soms ook iets van jou en je team vraagt.

 

Wat mag je van ons verwachten:

 • Dat je hier niet in een gespreid bedje terecht komt mag duidelijk zijn. We zijn volop aan het ontwikkelen, groeien en willen de markt veroveren met onze photonische Chips. Een hectische maar o zo leuke tijd waarin je echt impact kan maken, er gaat hier iets groots gebeuren en jij kan daarbij zijn!
 • Goede inwerkperiode, training daar waar nodig en enthousiaste collega’s om je heen.
 • Vastigheid en een mooie toekomst! We zoeken mensen voor langere termijn.
 • Goed basissalaris, een 5-ploegen toeslag en goede reiskostenvergoeding, ons operations team is essentieel en zeer waardevol, we investeren graag in jouw training en vitaliteit en die van je team. autonomous driving ADAS LIDAR SMART Photonics
Apply for this job

Engage and bring your idea to life! Our MPW offering

How can you engage with our organisation and bring your bright idea to life? Check the opportunities of our Multi-Project Wafer!

MPW

Want to join our team? Check our vacancies

SMART Photonics is rapidly growing. Join us with the photonics revolution and apply now!

Careers

Human Resource Management / Recruitment

Ilse de Graaf Recruitment Business Partner

Do you have a question or would you like to make an appointment? Send me a message!

 • Hidden